Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

75 anys de vivències de la Lira Ampostina (1916-1992)

Eiximeno, M.
Amposta: La Lira Ampostina, 1992.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: Poesia popular

Sanfaina. 10 anys de dolçaina i tabal

Queralt, M.C. , Reverté, T., Puig, P.
Amposta: Colla Dolçainers - Grup d'Animació Sanfaina, 2002.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Manifestacions musicals i sonores / Descriptors temàtics: Instruments

La processó de Berrús

Gandesa: Centre d'Estudis de la Terra Alta, 1983.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Pobla de Massaluca, la / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Romiatge

La pastisseria de les festes populars a Amposta

Bailac, Rosa
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

La matança del tocino

Monllau, David
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Usos, vivència i costums de les arrels d'un poble. Escabetx i xapadillo de tenca i anguila

Salvadó, Joan
Amposta: Ajuntament d'Amposta, [1958?]-1987.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tanca i d'aguila

Salvadó, Joan
Amposta: Ajuntament d'Amposta, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Elaboració de productes derivats de la llet a Mas de Barberans

Amposta : Museu del Montsià, 1991
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

L'immaterial, el tràiler (audiovisual)

Filmsnòmades
Tipologia: Audiovisual (pel·lícules, documentals, dvd's)
Format: En línia

A la ciutat d'Amposta: els bous i les seves modalitats

BERTRAN, Anna Mari
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Representacions, escenificacions, jocs i esports tradicionals / Descriptors temàtics: Bous

Pàgines