Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Miscel-lania de Prat de Comte

CARRETÉ, K; PALLARÉS, N.
Calaceit: Centre d'Estudis de la Terra Alta, 2000
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Terra Alta, Prat de Comte / Descriptors temàtics: Balls i danses, Jota ballada, Romiatge

75 anys de vivències de la Lira Ampostina (1916-1992)

Eiximeno, M.
Amposta: La Lira Ampostina, 1992.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: Poesia popular

Sanfaina. 10 anys de dolçaina i tabal

Queralt, M.C. , Reverté, T., Puig, P.
Amposta: Colla Dolçainers - Grup d'Animació Sanfaina, 2002.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Manifestacions musicals i sonores / Descriptors temàtics: Instruments

La música de les nostres festes

Societat Musical la Lira Ampostina
Tipologia: Sonor
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Amposta / Descriptors IPCITE: Manifestacions musicals i sonores / Descriptors temàtics: Festes Majors, MÚSICA I SONS

El tir amb rall al delta de l’Ebre (audiovisual)

Filmsnòmades
Tipologia: Audiovisual (pel·lícules, documentals, dvd's)
Format: En línia

A partir d'aquest audiovisual podreu conèixer com és la pesca amb rall a les Terres de l'Ebre i com es confecciona un rall. La pesca amb rall es tracta d'una tècnica tradicional al delta de l'Ebre que actualment requereix de permisos especials per poder-se practicar.

Descriptors geogràfics: Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: PRODUCCIÓ I SUBSISTÈNCIA, Rall

La pastisseria de les festes populars a Amposta

Bailac, Rosa
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Usos, vivència i costums de les arrels d'un poble. Escabetx i xapadillo de tenca i anguila

Salvadó, Joan
Amposta: Ajuntament d'Amposta, [1958?]-1987.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tanca i d'aguila

Salvadó, Joan
Amposta: Ajuntament d'Amposta, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Elaboració de productes derivats de la llet a Mas de Barberans

Amposta : Museu del Montsià, 1991
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Tarda de bous a Amposta (Audiovisual)

Filmsnòmades
Tipologia: Audiovisual (pel·lícules, documentals, dvd's)
Format: En línia

Els bous són un dels elements festius més presents a les festes majors del Baix Ebre i el Montsià. La gent hi va a veure els bous, a torejar, però també a passar la tarda amb els amics, la colla o la família.

Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Representacions, escenificacions, jocs i esports tradicionals / Descriptors temàtics: Bous

Pàgines