Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Catifes de flors ompliran els carrers de l'Atmella de Mar i el Perelló. Les dues poblacions fan els preparatius per celebrar la diada de Corpus

J.J.C.-F.C.
Tarragona : PROMICSA, 1986-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ametlla de Mar, L', Perelló, el / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: catifes, corpus

Comarques de les Terres de l'Ebre. Mel del Perelló

CONTRERAS, Jesús, CÁCERES, Juanjo, ESPEITX, Elena
Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Perelló, el / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: mel, Elaboració de la mel

Francesc Llaó i Callao, apicultor del Perelló, propietari de 350 arnes. Les abelles has de saber tractar-les

ROYO, Roser
Tortosa : P.EBRE, 1995-2001
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Perelló, el / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: mel, Elaboració de la mel

Casquetes de confitura

Diversos autors
Corbera d'Ebre: Ajuntament de Corbera d'Ebre, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Corbera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

"Conill amb olives verdes trencades" i "Torda amb ceba i olives verdes"

CLÚA, Teresita et al.
Corbera d'Ebre : l'Ajuntament, DL 2000
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Corbera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina