Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Batea: la vinya i el vi de la DO Terra Alta a «Gandesa. La catedral del vi», Bot. Els cellers i el vi de la DO Terra Alta a «Solcant les Terres de l'Ebre»

Curto, Albert et al.
Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Batea, Bot, Gandesa / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració del vi

L'engalonament dels carrers a la Festa Major de Batea

ULLDEMOLINS, Mireia, LLOP, Mercè, JULIÀ, Pilar
Barcelona: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 1996
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Batea / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: engalanar carrers

Casquetes de confitura

Diversos autors
Corbera d'Ebre: Ajuntament de Corbera d'Ebre, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Corbera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

"Conill amb olives verdes trencades" i "Torda amb ceba i olives verdes"

CLÚA, Teresita et al.
Corbera d'Ebre : l'Ajuntament, DL 2000
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Corbera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

Casquetes, a «La cuina tradicional de Xerta»

Giménez, Josefa
Xerta: Associació de Mestresses de Casa, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

Crostó de pa

Turón, Pepita
Xerta: Associació de Mestresses de Casa, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Clotxa, Receptaris, Rebosteria històrica tradicional

Formatge fet de casa

Associació de Mestresses de Casa de Xerta
Xerta : Associació de Mestresses de Casa de Xerta, 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Modesto Mayor Giménez

ALIERN, Francesca
Tortosa : Impr. Monllau, 1995
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques / Descriptors temàtics: Corn, llaguters

Mercedes Verdera Serrano

ALIERN, Francesca
Tortosa : Impremta Monllau, 1995
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: barquer