Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Corassons d'ametlla a «Clotxina de retratos»

Ambrós, Lourdes, et al.
Ascó: Associació Cultural lo Llaüt, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia

Coquetes de Sant Blai a «La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta»

Queralt, M. Carme
Valls: Cossetània, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Sant Blai, Gastronomia

Casquetes de confitura

Diversos autors
Corbera d'Ebre: Ajuntament de Corbera d'Ebre, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Corbera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Clotxa

Gironès, Josep
Valls: Cossetània, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

La baldana més artesanal. La carnisseria Pendot de Bítem porta cinc generacions elaborant a mà aquest producte típic de la gastronomia de les Terres de l'Ebre

Maigí, V.
Tarragona: Promicsa, 1986.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia