Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Pesquéres i pescadós

MOREIRA, Joan
Tortosa : Joan Moreira, 1979
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: Organització social, pesca

La caça a la Fatarella. La caça amb arnes de foc

FUCHO, Felip
Horta de Sant Joan : Centre d'Estudis de la Terra Alta, 1994
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Fatarella, la / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: caça, caçadors

Anar a caçar. Caçar amb escopeta i amb reclam

PONT, Joan
Santa Bàrbara : Centre d'Estudis Planers, 1998-2002
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Santa Bàrbara / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: caça, caçadors

Els gegants tornen

REGIDORIA DE CULTURA
Tipologia: Material menor
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Santa Bàrbara / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: gegants

Les coques a la Fatarella a «II Congrés de Cultura Popular i Tradicional Catalana»

Cabús, Misericòrdia
Barcelona: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 1996-1997.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Fatarella, la / Descriptors IPCITE: Representacions, escenificacions, jocs i esports tradicionals, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Jota ballada, Gastronomia

La matança del tocino

Monllau, David
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

"Formatges tendres de llet de cabra" i "Brossat"

Associació de veïns "Amics d'Orta"
Horta de Sant Joan : Associació de veïns "Amics d'Orta", 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila

SALVADÓ, Joan
Amposta : l'Ajuntament : Museu del Montsià, cop. 1991
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

Cóc de mel

BORONAT, Jordi
Santa Bàrbara : Ajuntament de Santa Bàrbara, 2013
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Santa Bàrbara / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: mel

Mona de Pasqua

BORONAT, Jordi
Tortosa: Ajuntament de Santa Bàrbara, 2013
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Santa Bàrbara / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: mona, pasqua

Pàgines