Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

75 anys de vivències de la Lira Ampostina (1916-1992)

Eiximeno, M.
Amposta: La Lira Ampostina, 1992.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: Poesia popular

Sanfaina. 10 anys de dolçaina i tabal

Queralt, M.C. , Reverté, T., Puig, P.
Amposta: Colla Dolçainers - Grup d'Animació Sanfaina, 2002.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Manifestacions musicals i sonores / Descriptors temàtics: Instruments

Àlbum "Festes del Carme a Sant Carles de la Ràpita i l'Ampolla"

Ballester, Marc, Bertomeu, Íngrid
Tipologia: Àlbum fotogràfic
Format: En línia

La festa del Carme a Sant Carles de la Ràpita i a l'Ampolla.

Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita, Ampolla, L' / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Festes Majors, Festes de l'àrròs

Àlbum "Festa de la sega. L'Ampolla - setembre 2015"

Ballester, Marc
Tipologia: Àlbum fotogràfic
Format: En línia

La festa de la sega a l'Ampolla

Descriptors geogràfics: Ampolla, L' / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Festes de l'àrròs, Sega de l'arròs

Batea: la vinya i el vi de la DO Terra Alta a «Gandesa. La catedral del vi», Bot. Els cellers i el vi de la DO Terra Alta a «Solcant les Terres de l'Ebre»

Curto, Albert et al.
Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Batea, Bot, Gandesa / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració del vi

La pastisseria de les festes populars a Amposta

Bailac, Rosa
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

La matança del tocino

Monllau, David
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Usos, vivència i costums de les arrels d'un poble. Escabetx i xapadillo de tenca i anguila

Salvadó, Joan
Amposta: Ajuntament d'Amposta, [1958?]-1987.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tanca i d'aguila

Salvadó, Joan
Amposta: Ajuntament d'Amposta, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

"Formatges tendres de llet de cabra" i "Brossat"

Associació de veïns "Amics d'Orta"
Horta de Sant Joan : Associació de veïns "Amics d'Orta", 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Pàgines