Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Batea: la vinya i el vi de la DO Terra Alta a «Gandesa. La catedral del vi», Bot. Els cellers i el vi de la DO Terra Alta a «Solcant les Terres de l'Ebre»

Curto, Albert et al.
Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Batea, Bot, Gandesa / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració del vi

L'engalonament dels carrers a la Festa Major de Batea

ULLDEMOLINS, Mireia, LLOP, Mercè, JULIÀ, Pilar
Barcelona: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 1996
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Batea / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: engalanar carrers

Catifes de flors ompliran els carrers de l'Atmella de Mar i el Perelló. Les dues poblacions fan els preparatius per celebrar la diada de Corpus

J.J.C.-F.C.
Tarragona : PROMICSA, 1986-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ametlla de Mar, L', Perelló, el / Descriptors IPCITE: Formes de sociabilitat col·lectiva i d'organització social / Descriptors temàtics: catifes, corpus

Comarques de les Terres de l'Ebre. Mel del Perelló

CONTRERAS, Jesús, CÁCERES, Juanjo, ESPEITX, Elena
Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Perelló, el / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: mel, Elaboració de la mel

Francesc Llaó i Callao, apicultor del Perelló, propietari de 350 arnes. Les abelles has de saber tractar-les

ROYO, Roser
Tortosa : P.EBRE, 1995-2001
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Perelló, el / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: mel, Elaboració de la mel

"Formatges tendres de llet de cabra" i "Brossat"

Associació de veïns "Amics d'Orta"
Horta de Sant Joan : Associació de veïns "Amics d'Orta", 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

El món, la carn i el dimoni: una visió picassiana de la Festa a Horta

CARBÓ, Salvador
Flix : Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, 2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Sant Antoni

"L'agricultura" i "El Parot, olivera mil·lenària"

CARBÓ, Salvador
Amposta: Museu del Montsià, 1989-
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: conreu, olives

L'agricultura

CARBÓ, Salvador
Tarragona : Diputació de Tarragona, 2007
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques / Descriptors temàtics: fruita seca

Tords en pataques i olives verdes

Horta de Sant Joan : Associació de Veïns Amics d'Orta, 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

Pàgines