Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre

Queralt Tomàs, Maria Carme
Valls: Cossetània, 2013.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l’antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n’hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar…) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Camp, el... Llegeix més

Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA, Gastronomia

Coquetes de sagí a «Els productes de la terra»

Contreras, Jesús, Espeitx, Elena, Cáceres, Juanjo, Grup d'Estudis Alimentaris (coord.)
[Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

El formatge de Tronxon

CANUT, Enric
Barcelona : Alta Fulla, 1980
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

La Frau

GOMIS, Ramon
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

El Delta

VERGÉS, Gerard
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

Dites i tradicions populars referents a les plantes : segona edició ampliada i modificada dela Botànica popular de l'any 1891

GOMIS, Cels
Barcelona : Montblanc-Martín : Centre Excursionista de Catalunya, 1983
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cura, plantes

Herbes i remeis casolans per guarir mals i dolors

CASTELLÓ, M. Teresa
Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2013
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: plantes

L'ús de l'oli d'oliva en la medicina popular

MARGALEF, Albert
Reus : Carrutxa ; Lluçà : Solc ; Massalfassar : Tramús, 1999-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: medicina

"Arròs. Rossejat (d'arròs)", "Calder d'arròs" i "Fideus rossejats"

FÀBREGA, Jaume
Barcelona : Edicions 92 : La Magrana, 1995-2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cuina del peix

"Formatges tendres de llet de cabra" i "Brossat"

Associació de veïns "Amics d'Orta"
Horta de Sant Joan : Associació de veïns "Amics d'Orta", 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Pàgines