Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La pastisseria de les festes populars a Amposta

BAILAC, Rosa
Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, 1996
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, pasqua

La pastisseria de les festes populars d'Amposta

BAILAC, Rosa
Tortosa : Pebre, 1995-2001
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: dolços, pasqua

Trenar rams i palmons, una tradició que es manté a les Terres de l'Ebre. Un col·lectiu d'Amposta i una tortosina conserven aquesta tècnica artesana

BERTOMEU, L
Tarragona : PROMICSA, 1986-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta, Tortosa / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Canyisser, Cisteller

L'ofici de canyisser: Batiste Lleonard d'Horta de Sant Joan

NOGUÉS, Pepa
Tipologia: Treball inèdit
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Canyisser, Cisteller