Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Música de banda, 1845-1970: 125 anys de bandes i societats musicals de l'Ebre

Queralt, M. Carme
Barcelona: Generalitat de Catalunya, 1996.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Paüls / Descriptors IPCITE: Manifestacions musicals i sonores, Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Banda de música

La font de Sant Roc

Rivaes, S.
Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, 2008
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Paüls / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Llegenda

Sant Roc a «Del folklore tortosí. Ballets, pregàries, parèmies, jocs i cançons del camp i de la ciutat de Tortosa»

Moreira, Joan
Tortosa: Centre de Lectura de les Terres de l'Ebre, còpia 1999
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Paüls / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Festes Majors

Mel: mel del Perelló i mel d'Arnes a «Amb els cinc sentits: productes amb distintiu d'origen i qualitat agroalimentària de Tarragona»

Diputació de Tarragona
Tarragona: Desenvolupament Local: Diputació de Tarragona, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic

La varietat i quantitat de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre permeten establir un recorregut per les nostres comarques a través dels aliments que s'hi produeixen. En aquest llibre s'hi recullen tots aquells que han estat reconeguts amb denominacions d'origen i indicacions geogràfiques de qualitat.

Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia, Elaboració de la mel

Arnes. Un món de mel

Solé Borrull, Àngel
Arnes: Associació Cultural d'Arnes la Bresca, 2009.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

La matança del tocino

Monllau, David
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

"Formatges tendres de llet de cabra" i "Brossat"

Associació de veïns "Amics d'Orta"
Horta de Sant Joan : Associació de veïns "Amics d'Orta", 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

L'immaterial, el tràiler (audiovisual)

Filmsnòmades
Tipologia: Audiovisual (pel·lícules, documentals, dvd's)
Format: En línia

Romeries a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta (àlbum)

Bru, Rosa, Ballester, Marc, Bertomeu, Íngrid, Hernández, Maite
Tipologia: Àlbum fotogràfic
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Flix, Garcia, Riba-roja d'Ebre, Gandesa, Pinell de Brai, el, Vilalba dels Arcs / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Romeria

El món, la carn i el dimoni: una visió picassiana de la Festa a Horta

CARBÓ, Salvador
Flix : Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, 2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Sant Antoni

Pàgines