Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Mel: mel del Perelló i mel d'Arnes a «Amb els cinc sentits: productes amb distintiu d'origen i qualitat agroalimentària de Tarragona»

Diputació de Tarragona
Tarragona: Desenvolupament Local: Diputació de Tarragona, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic

La varietat i quantitat de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre permeten establir un recorregut per les nostres comarques a través dels aliments que s'hi produeixen. En aquest llibre s'hi recullen tots aquells que han estat reconeguts amb denominacions d'origen i indicacions geogràfiques de qualitat.

Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia, Elaboració de la mel

Arnes. Un món de mel

Solé Borrull, Àngel
Arnes: Associació Cultural d'Arnes la Bresca, 2009.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

La recol·lecció de mel d’abella a Arnes (audiovisual)

Filsmnòmades
Tipologia: Audiovisual (pel·lícules, documentals, dvd's)
Format: En línia

Les Terres de l'Ebre tenen una llarga tradició apícola que es remunta a la prehistòria i que, fins i tot, està representada en les pintures rupestres de l'art llevantí. Actualment Arnes i el Perelló concentren bona part de la producció apícola de les Terres de l'Ebre.

Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

La mel i el zum-zum de les abelles d'Arnes

Ajuntament d'Arnes
Arnes: Ajuntament d'Arnes, 2007
Tipologia: Material menor
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: mel, Elaboració de la mel

El conreu de l'avellaner al poble d'Arnes

PALLARÉS, Josep
Gandesa : el Centre, 1983-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: fruita seca

"Formatges tendres de llet de cabra" i "Brossat"

Associació de veïns "Amics d'Orta"
Horta de Sant Joan : Associació de veïns "Amics d'Orta", 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Toc de difunt de dona a Horta de sant Joan (so)

Tipologia: Sonor
Format: Electrònic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques / Descriptors temàtics: toc de campana

El món, la carn i el dimoni: una visió picassiana de la Festa a Horta

CARBÓ, Salvador
Flix : Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, 2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Sant Antoni

Toc de difunt a Horta de Sant Joan (Audiovisual)

Marc Ballester
Tipologia: Audiovisual (pel·lícules, documentals, dvd's)
Format: En línia

Domingo Andrés campaner d'Horta de sant Joan ens mostra el toc de difunt de dona. Registrat el 11 d'aqost de 2016

Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques / Descriptors temàtics: toc de campana

"L'agricultura" i "El Parot, olivera mil·lenària"

CARBÓ, Salvador
Amposta: Museu del Montsià, 1989-
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: conreu, olives

Pàgines