Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Corassons d'ametlla a «Clotxina de retratos»

Ambrós, Lourdes, et al.
Ascó: Associació Cultural lo Llaüt, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia

Coquetes de Sant Blai a «La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta»

Queralt, M. Carme
Valls: Cossetània, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Sant Blai, Gastronomia

Clotxa

Gironès, Josep
Valls: Cossetània, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

La baldana més artesanal. La carnisseria Pendot de Bítem porta cinc generacions elaborant a mà aquest producte típic de la gastronomia de les Terres de l'Ebre

Maigí, V.
Tarragona: Promicsa, 1986.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

"Formatges tendres de llet de cabra" i "Brossat"

Associació de veïns "Amics d'Orta"
Horta de Sant Joan : Associació de veïns "Amics d'Orta", 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

De l'Arrossar a la taula : Terres de l'Ebre, més de 80 receptes

ARTAL, Eva; CASTELLÓ, CASTELLÓ, M. Teresa, GINÉ, Cristina
Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2016
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: arròs, cuina

Arrossos de les terres de l'Ebre : 3r recorregut gastronòmic i cultural : [del 15 de març al 31 de maig de 2002]

Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: arròs, cuina

Tords amb olives

Calaceit : Gràfiques del Matarranya,2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

Tords en pataques i olives verdes

Horta de Sant Joan : Associació de Veïns Amics d'Orta, 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

"Senglar amb patates" i "Perdiu a la vinagreta"

GIRONÉS, Josep
Valls : Cossetània, 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina