Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Casquetes, a «La cuina tradicional de Xerta»

Giménez, Josefa
Xerta: Associació de Mestresses de Casa, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

Crostó de pa

Turón, Pepita
Xerta: Associació de Mestresses de Casa, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Clotxa, Receptaris, Rebosteria històrica tradicional

Formatge fet de casa

Associació de Mestresses de Casa de Xerta
Xerta : Associació de Mestresses de Casa de Xerta, 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Modesto Mayor Giménez

ALIERN, Francesca
Tortosa : Impr. Monllau, 1995
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques / Descriptors temàtics: Corn, llaguters

Mercedes Verdera Serrano

ALIERN, Francesca
Tortosa : Impremta Monllau, 1995
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: barquer

"Formatges tendres de llet de cabra" i "Brossat"

Associació de veïns "Amics d'Orta"
Horta de Sant Joan : Associació de veïns "Amics d'Orta", 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

El món, la carn i el dimoni: una visió picassiana de la Festa a Horta

CARBÓ, Salvador
Flix : Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, 2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Sant Antoni

"L'agricultura" i "El Parot, olivera mil·lenària"

CARBÓ, Salvador
Amposta: Museu del Montsià, 1989-
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: conreu, olives

L'agricultura

CARBÓ, Salvador
Tarragona : Diputació de Tarragona, 2007
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques / Descriptors temàtics: fruita seca

Tords en pataques i olives verdes

Horta de Sant Joan : Associació de Veïns Amics d'Orta, 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

Pàgines