Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

El camp semàntic del món de l'oli a la comarca del Montsià

IBÁÑEZ, Pili, IZQUIERDO, Tere
Ulldecona : Centre d'Estudis d'Ulldecona, Institut Ramon Muntaner, 1997
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: Electrònic / Descriptors geogràfics: Montsià / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: oli d'oliva

La construcció d'un moli de sansa a Orta de l'any 1618

MUÑOZ, Joan Hilari
Gandesa : el Centre, 1983-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: oli d'oliva

Tords en pataques i olives verdes

Horta de Sant Joan : Associació de Veïns Amics d'Orta, 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

Tords estofats amb olives

CASTELL, Jeroni et al.
Barcelona : Ciro, DL 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

Guatlles a la vinagreta

Horta de Sant Joan : Associació de Veïns Amics d'Orta, 2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Horta de Sant Joan / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça

"Tords fregits amb alls tendres" i "Perdius en escabetx"

QUERALT, M. Carme
Valls : Cossetània, 2000
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina