Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Sardina de casco a la clotxa

Mestresses de Casa
Sant Carles de la Ràpita: l'Ajuntament, 1994.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

"Menjar a bord" i "L'hora del ranxo"

MILLAN, Lluís
Sant Carles de la Ràpita : Jordi Dassoy, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

Arròs

MESTRESSES DE CASA
Sant Carles de la Ràpita : l'Ajuntament, 1994
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: arròs, cuina

"Testimonis de mariners sobre la seva època de xics", "Menjat a bord" i "L'hora del ranxo"

MILLAN, Lluís
Sant Carles de la Ràpita : Jordi Dassoy, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cuina del peix

Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

Llop, A.; Mur, L.
Valls: Cossetània, 2004
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Així, a través de les receptes i dels comentaris que les acompanyen, queda palès que... Llegeix més

Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Ribera d'Ebre. Cuina tradicional. La clotxa

Garcia, Josep (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

"Mona", "Mona de massapà" i "Mona de tallades"

LLOP, Anna, MUR, Laura
Valls : Cossetània, 2004
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, pasqua

"Estofat de porc senglar amb bolets" i "Perdiu amb vinagreta calenta"

GARCIA, Josep et al.
Barcelona : Ciro, DL 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

"Arròs amb guatlles" i "Guatlles d'escopeta amb pebrots"

GARCÍA, Josep et al.
Barcelona : Ciro, DL 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina