Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

Llop, A.; Mur, L.
Valls: Cossetània, 2004
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Així, a través de les receptes i dels comentaris que les acompanyen, queda palès que... Llegeix més

Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Coquetes de Sant Blai a «La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta»

Queralt, M. Carme
Valls: Cossetània, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Sant Blai, Gastronomia

Pastissets, a «La cuina de Tortosa»

Òdena, Josep Àngel
Lleida: Ribera & Rius, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Ribera d'Ebre. Cuina tradicional. La clotxa

Garcia, Josep (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

Clotxa

Gironès, Josep
Valls: Cossetània, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

La baldana més artesanal. La carnisseria Pendot de Bítem porta cinc generacions elaborant a mà aquest producte típic de la gastronomia de les Terres de l'Ebre

Maigí, V.
Tarragona: Promicsa, 1986.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Els matabacons

Miravall, Ramon
Tortosa: Publicaciones Comerciales Terres de l'Ebre, 1989.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Blanc, cremós, gras i espés és el brossat

BORRAS, J.
Tortosa : Josep Bayerri i Raga, [1978]-1995
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

"Collada" i "Formatge tendre"

ÒDENA, Josep Àngel
Lleida : Ribera & Rius, 1991
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Comarques de les Terres de l'Ebre. Cóc de brossat

CONTRERAS, Jesús, CÁCERES, Juanjo, ESPEITX, Elena
Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: formatge

Pàgines