Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre

Queralt Tomàs, Maria Carme
Valls: Cossetània, 2013.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l’antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n’hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar…) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Camp, el... Llegeix més

Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA, Gastronomia

Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

Llop, A.; Mur, L.
Valls: Cossetània, 2004
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Així, a través de les receptes i dels comentaris que les acompanyen, queda palès que... Llegeix més

Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Coquetes de sagí a «Els productes de la terra»

Contreras, Jesús, Espeitx, Elena, Cáceres, Juanjo, Grup d'Estudis Alimentaris (coord.)
[Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Ribera d'Ebre. Cuina tradicional. La clotxa

Garcia, Josep (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

El formatge de Tronxon

CANUT, Enric
Barcelona : Alta Fulla, 1980
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

A tirar l'arròs (so)

Bertomeu, Ingrid
Tipologia: Sonor
Descriptors geogràfics: Riba-roja d'Ebre, Pobla de Massaluca, la, Vilalba dels Arcs / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació

Goigs de Santa Magdalena a l'ermita de Berrús 2016 (so)

Bertomeu, Ingrid
Tipologia: Sonor
Descriptors geogràfics: Riba-roja d'Ebre, Pobla de Massaluca, la, Vilalba dels Arcs / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació

Cant de les lletanies pel camí de la romeria de Vilalba a Berrús 2016 (so)

Bertomeu, Ingrid
Tipologia: Sonor
Descriptors geogràfics: Riba-roja d'Ebre, Pobla de Massaluca, la, Vilalba dels Arcs / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació

Goigs de Sant Pau a l'ermita de Sant Pau, tornada Berrús 2016 (so)

Bertomeu, Ingrid
Tipologia: Sonor
Descriptors geogràfics: Riba-roja d'Ebre, Pobla de Massaluca, la, Vilalba dels Arcs / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació

Goigs de Sant Antoni a l'ermita de Sant Pau, tornada Berrús 2016 (so)

Bertomeu, Ingrid
Tipologia: Sonor
Descriptors geogràfics: Riba-roja d'Ebre, Pobla de Massaluca, la, Vilalba dels Arcs / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació

Pàgines