Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Ribera d'Ebre. Cuina tradicional. La clotxa

Garcia, Josep (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

"Mona", "Mona de massapà" i "Mona de tallades"

LLOP, Anna, MUR, Laura
Valls : Cossetània, 2004
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, pasqua

"Estofat de porc senglar amb bolets" i "Perdiu amb vinagreta calenta"

GARCIA, Josep et al.
Barcelona : Ciro, DL 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

"Arròs amb guatlles" i "Guatlles d'escopeta amb pebrots"

GARCÍA, Josep et al.
Barcelona : Ciro, DL 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina