Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre

Queralt Tomàs, Maria Carme
Valls: Cossetània, 2013.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l’antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n’hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar…) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Camp, el... Llegeix més

Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA, Gastronomia

Dites i tradicions populars referents a les plantes : segona edició ampliada i modificada dela Botànica popular de l'any 1891

GOMIS, Cels
Barcelona : Montblanc-Martín : Centre Excursionista de Catalunya, 1983
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cura, plantes

Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

Llop, A.; Mur, L.
Valls: Cossetània, 2004
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Així, a través de les receptes i dels comentaris que les acompanyen, queda palès que... Llegeix més

Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris