Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Pastissets, a «La cuina de Tortosa»

Òdena, Josep Àngel
Lleida: Ribera & Rius, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Els matabacons

Miravall, Ramon
Tortosa: Publicaciones Comerciales Terres de l'Ebre, 1989.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Blanc, cremós, gras i espés és el brossat

BORRAS, J.
Tortosa : Josep Bayerri i Raga, [1978]-1995
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

"Collada" i "Formatge tendre"

ÒDENA, Josep Àngel
Lleida : Ribera & Rius, 1991
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Pasqua de Resurrecció

JARDÍ, Carles
Valls : Cossetània, 2002
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tivissa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, pasqua

Estofat de cabra hispànica a l'estil de Calau

ÒDENA, Josep Àngel
Tortosa : Patronat Local de Premsa, 1982-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

Tords a la vinagreta

ÒDENA, Josep Àngel
Tortosa : Patronat Local de Premsa, 1982-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

"Conill de bosc amb olives trencades", "Estofat de cabra hispànica a l'estil de Calau", "Perdiu a la vinagreta Calau", "Perdiu a la vinagreta", "Perdius en escabetx", "Tords amb ceba" i "Tords fregits amb alls tendres"

ÒDENA, Josep Àngel
Lleida : Ribera & Rius, 1991
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

Remeis casolans

QUEROL, M. Joana
Tortosa : Servei Municipal de Català, 1992
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: plantes