Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Clotxina

Ambrós, M. Lourdes, Pubill, Biel, Raduà, Josep M.
Ascó: autor editor, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ascó / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

La matança del tocino

Monllau, David
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila

SALVADÓ, Joan
Amposta : l'Ajuntament : Museu del Montsià, cop. 1991
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

Mona d'ous

AMBRÓS, Lurdes, PUBILL, Biel, RADUÀ, Josep M.
Calaceit : Gràfiques del Matarranya, 2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ascó / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, pasqua

Pasqua de Resurrecció

JARDÍ, Carles
Valls : Cossetània, 2002
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tivissa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, pasqua