Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre

Queralt Tomàs, Maria Carme
Valls: Cossetània, 2013.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l’antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n’hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar…) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Camp, el... Llegeix més

Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA, Gastronomia

Arròs d'anar a la barca

ARTAL, Eva, CASTELLÓ, M. Teresa
Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2016
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

La Frau

GOMIS, Ramon
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

El Delta

VERGÉS, Gerard
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

"Menjar a bord" i "L'hora del ranxo"

MILLAN, Lluís
Sant Carles de la Ràpita : Jordi Dassoy, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

Baix Ebre. Cuina tradicional. Xapadillo d'anguila

FORCADELL, Joan
Barcelona : Ciro, 2005,
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: alimentació

La tenca xapada amb ceba i tomàquet

MESTRESSES DE CASA
Hospitalet de l'Infant : la Impremta, 1994
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: alimentació

Mona d'ous

AMBRÓS, Lurdes, PUBILL, Biel, RADUÀ, Josep M.
Calaceit : Gràfiques del Matarranya, 2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ascó / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, pasqua

Manjoia (Mona de Pasqua)

ASSOCIACIÓ DE DONES DE LA SÉNIA
Tarragona : Institut Català de les Dones : Doble Columna, 2014
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, mona, pasqua

Mones de Pasqua

ASSOCIACIÓ DE DONES PUNTA RODONA
Bítem : Associació de Dones Punta Rodona, 2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Bítem EMD / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: dolços, mona, pasqua

Pàgines