Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre

Queralt Tomàs, Maria Carme
Valls: Cossetània, 2013.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l’antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n’hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar…) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Camp, el... Llegeix més

Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA, Gastronomia

Arròs d'anar a la barca

ARTAL, Eva, CASTELLÓ, M. Teresa
Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2016
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

La Frau

GOMIS, Ramon
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

El Delta

VERGÉS, Gerard
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

"Menjar a bord" i "L'hora del ranxo"

MILLAN, Lluís
Sant Carles de la Ràpita : Jordi Dassoy, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

Xapadillo d'anguila

QUERALT, M. Carme
Valls : Cossetània, 2000
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

Usos, vivències i costums de les arrels d'un poble. Escabetx i xapadillo de tenca i anguila

SALVADÓ, Joan
Amposta : Ajuntament d'Amposta, [1958?]-1987
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila

SALVADÓ, Joan
Amposta : l'Ajuntament : Museu del Montsià, cop. 1991
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

"Potatge amb xapadillo d'aguila", "Xapadillo de tenca rostit"

TURÓN, Gustavo coord.
Benicarló : Onada Edicions, 2012
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

Del Puó a taula. Xapadillo d'anguila

CEBOLLA, Amadeo
Deltebre : Magazin Parcs, 2007-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Deltebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

Pàgines