Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre

Queralt Tomàs, Maria Carme
Valls: Cossetània, 2013.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l’antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n’hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar…) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Camp, el... Llegeix més

Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA, Gastronomia

Arròs d'anar a la barca

ARTAL, Eva, CASTELLÓ, M. Teresa
Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2016
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

La Frau

GOMIS, Ramon
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

El Delta

VERGÉS, Gerard
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

"Menjar a bord" i "L'hora del ranxo"

MILLAN, Lluís
Sant Carles de la Ràpita : Jordi Dassoy, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA

Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

Llop, A.; Mur, L.
Valls: Cossetània, 2004
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Així, a través de les receptes i dels comentaris que les acompanyen, queda palès que... Llegeix més

Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre

Queralt, M.
Valls: Cossetània, 2000
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Receptes recollides de la tradició oral de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià.

Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Cócs de sagí (audiovisual)

Televisió de Catalunya. TV3
Tipologia: Audiovisual (pel·lícules, documentals, dvd's)
Format: En línia

Elaboració dels cócs de sagí

Descriptors geogràfics: Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Pastissets, a «Receptes d’abans» (Deltebre)

Campillo, Josep M.; Otamendi, M. Cinta (coords.)
Deltebre: Patronat Municipal de Turisme de Deltebre, 1999.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Deltebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

Ribera d'Ebre. Cuina tradicional. La clotxa

Garcia, Josep (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

Pàgines