Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre

Queralt, M.
Valls: Cossetània, 2000
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Receptes recollides de la tradició oral de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià.

Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Baix Ebre. Cuina tradicional. Pastissets de cabell d'àngel

Castell, Jeroni (et al.)
Sant Andreu de la Barca: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Olla barrejada

Queralt, M. Carme
Valls: Cossetània, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Baix Ebre. Cuina tradicional. Xapadillo d'anguila

Castell, Jeroni (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Tenca xapada amb ceba i tomàquet

Porres, Victor (coord.)
L'Hospitalet de l'Infant: [s.n.], 1994. (La Impremta)
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

El Delta

Vergés, Gerard (et. al)
Tarragona: El Mèdol, 1990.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Cuina

SOLÀ, Àngel i SOLÀ, Àngel (ed.)
[S.l.] : Àngel Solà i Trilles, 1989
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Productes derivats de la llet. Brossat i formatge tendre

QUERALT, M. Carme
Valls : Cossetània, 2000
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia