Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Les coques a la Fatarella a «II Congrés de Cultura Popular i Tradicional Catalana»

Cabús, Misericòrdia
Barcelona: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 1996-1997.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Fatarella, la / Descriptors IPCITE: Representacions, escenificacions, jocs i esports tradicionals, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Jota ballada, Gastronomia

Les festes i els cócs

MEIX, Loreto
Valls : Cossetània, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Majorals

La cuina de les dones ebrenques

ASSOCIACIÓ DE DONES DE L'AMETLLA DE MAR
Tarragona : Institut Català de les Dones : Doble Columna, 2014
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cuina del peix

"Arròs. Rossejat (d'arròs)", "Calder d'arròs" i "Fideus rossejats"

FÀBREGA, Jaume
Barcelona : Edicions 92 : La Magrana, 1995-2001
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cuina del peix

"Testimonis de mariners sobre la seva època de xics", "Menjat a bord" i "L'hora del ranxo"

MILLAN, Lluís
Sant Carles de la Ràpita : Jordi Dassoy, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cuina del peix

La clotxa dels mariners

QUERALT, M. Carme
Valls : Cossetània, 2013
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cuina del peix

El Delta

VERGÉS, Gerard
Tarragona : El Mèdol, 1990
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cuina del peix