Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La clotxa, un menjar tradicional

MEIX, Loreto
Gandesa: Centre d'Estudis de la Terra Alta, 1983.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

La baldana més artesanal. La carnisseria Pendot de Bítem porta cinc generacions elaborant a mà aquest producte típic de la gastronomia de les Terres de l'Ebre

Maigí, V.
Tarragona: Promicsa, 1986.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Els matabacons

Miravall, Ramon
Tortosa: Publicaciones Comerciales Terres de l'Ebre, 1989.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Usos, vivència i costums de les arrels d'un poble. Escabetx i xapadillo de tenca i anguila

Salvadó, Joan
Amposta: Ajuntament d'Amposta, [1958?]-1987.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Blanc, cremós, gras i espés és el brossat

BORRAS, J.
Tortosa : Josep Bayerri i Raga, [1978]-1995
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Usos, vivències i costums de les arrels d'un poble. Escabetx i xapadillo de tenca i anguila

SALVADÓ, Joan
Amposta : Ajuntament d'Amposta, [1958?]-1987
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

Del Puó a taula. Xapadillo d'anguila

CEBOLLA, Amadeo
Deltebre : Magazin Parcs, 2007-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia / Descriptors geogràfics: Deltebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: xapadillo

Una descripció de les nostres plantes

PINYOL, M. Teresa
Flix : Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, 1985-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: cura, plantes

Un símbol de la dolçor de les nostres terres, únic al món. El pastisset, un producte de molts segles

FERRANDO, Ramon
Tortosa : P.EBRE, 1995-2001
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: pastissets

Terra de dolços. La comarca més llaminera ens presenta els seus cócs i pastissets

MARGALEF, Oriol
Barcelona : Edicions 62, 1997-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: casquetes, pastissets

Pàgines