Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Pastissets, a «La cuina de Tortosa»

Òdena, Josep Àngel
Lleida: Ribera & Rius, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Els matabacons

Miravall, Ramon
Tortosa: Publicaciones Comerciales Terres de l'Ebre, 1989.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Blanc, cremós, gras i espés és el brossat

BORRAS, J.
Tortosa : Josep Bayerri i Raga, [1978]-1995
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

"Collada" i "Formatge tendre"

ÒDENA, Josep Àngel
Lleida : Ribera & Rius, 1991
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Mestres d'aixa a Tortosa, el senyor Isaïas Vilás Panisello

QUERALT, M. Carme
Tipologia: Treball inèdit
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Representacions, escenificacions, jocs i esports tradicionals / Descriptors temàtics: muleta, regata