Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Corassons d'ametlla a «Clotxina de retratos»

Ambrós, Lourdes, et al.
Ascó: Associació Cultural lo Llaüt, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia

Coquetes de Sant Blai a «La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta»

Queralt, M. Carme
Valls: Cossetània, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Sant Blai, Gastronomia

Pastissets, a «La cuina de Tortosa»

Òdena, Josep Àngel
Lleida: Ribera & Rius, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Clotxa

Gironès, Josep
Valls: Cossetània, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

La baldana més artesanal. La carnisseria Pendot de Bítem porta cinc generacions elaborant a mà aquest producte típic de la gastronomia de les Terres de l'Ebre

Maigí, V.
Tarragona: Promicsa, 1986.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Els matabacons

Miravall, Ramon
Tortosa: Publicaciones Comerciales Terres de l'Ebre, 1989.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Blanc, cremós, gras i espés és el brossat

BORRAS, J.
Tortosa : Josep Bayerri i Raga, [1978]-1995
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

"Collada" i "Formatge tendre"

ÒDENA, Josep Àngel
Lleida : Ribera & Rius, 1991
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Les Terres de l'Ebre recuperen les curses de muletes

Tipologia: Material menor
Format: En línia / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Representacions, escenificacions, jocs i esports tradicionals / Descriptors temàtics: muleta

La segona lliga de muletes de l'Ebre fomentarà les tripulacions femenines

MORENO, Gustau
Barcelona : Corporació Catalana de Comunicació ; Girona : Hermes Comunicacions, 2011-
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Representacions, escenificacions, jocs i esports tradicionals / Descriptors temàtics: muleta

Pàgines