Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Dolçaina de les Terres de l'Ebre

Aixalà, J.
Tipologia: Material menor
Format: En línia / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Instruments

La dolçaina. Estudis i reculls dels cronistes, etnòlegs, folkloristes i músics catalans del tombant dels segles XIX i XX

Queralt, M.C.
[Tortosa]: Ajuntament de Tortosa, 1995.
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE, Tortosa / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques, Manifestacions musicals i sonores / Descriptors temàtics: Instruments

De l'Arrossar a la taula : Terres de l'Ebre, més de 80 receptes

ARTAL, Eva; CASTELLÓ, CASTELLÓ, M. Teresa, GINÉ, Cristina
Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2016
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: arròs, cuina

Arrossos de les terres de l'Ebre : 3r recorregut gastronòmic i cultural : [del 15 de març al 31 de maig de 2002]

Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: arròs, cuina

Tords amb olives

Calaceit : Gràfiques del Matarranya,2008
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina

"Senglar amb patates" i "Perdiu a la vinagreta"

GIRONÉS, Josep
Valls : Cossetània, 2005
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: caça, cuina