Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Mel del Perelló a «Els productes de la terra»

Grup d'Estudis Alimentaris (coord.)
Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia, Elaboració de la mel

El llibre de les abelles: de setis, lligallos i abellers

Ollé Albiol, Manuel
Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1996.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

Tinajería tradicional española: Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears, Aragón

Romero, Alfonso; Cabasa, Santi
Barcelona: Blume, 2009.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: fang, terrissa