Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

Llop, A.; Mur, L.
Valls: Cossetània, 2004
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Així, a través de les receptes i dels comentaris que les acompanyen, queda palès que... Llegeix més

Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre

Queralt, M.
Valls: Cossetània, 2000
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Receptes recollides de la tradició oral de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià.

Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Pastissets, a «Receptes d’abans» (Deltebre)

Campillo, Josep M.; Otamendi, M. Cinta (coords.)
Deltebre: Patronat Municipal de Turisme de Deltebre, 1999.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Deltebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

Ribera d'Ebre. Cuina tradicional. La clotxa

Garcia, Josep (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

Crostó de pa

Turón, Pepita
Xerta: Associació de Mestresses de Casa, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Clotxa, Receptaris, Rebosteria històrica tradicional

La Frau

Gomis, Ramon (et al.)
Tarragona: El Mèdol, 1990.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TARRAGONA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

El Delta

Vergés, Gerard (et. al)
Tarragona: El Mèdol, 1990.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Mel del Perelló a «Els productes de la terra»

Grup d'Estudis Alimentaris (coord.)
Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia, Elaboració de la mel

Mel: mel del Perelló i mel d'Arnes a «Amb els cinc sentits: productes amb distintiu d'origen i qualitat agroalimentària de Tarragona»

Diputació de Tarragona
Tarragona: Desenvolupament Local: Diputació de Tarragona, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic

La varietat i quantitat de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre permeten establir un recorregut per les nostres comarques a través dels aliments que s'hi produeixen. En aquest llibre s'hi recullen tots aquells que han estat reconeguts amb denominacions d'origen i indicacions geogràfiques de qualitat.

Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia, Elaboració de la mel

El llibre de les abelles: de setis, lligallos i abellers

Ollé Albiol, Manuel
Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1996.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

Pàgines