Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

El llibre de les abelles: de setis, lligallos i abellers

Ollé Albiol, Manuel
Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1996.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

Arnes. Un món de mel

Solé Borrull, Àngel
Arnes: Associació Cultural d'Arnes la Bresca, 2009.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

De l'Arrossar a la taula : Terres de l'Ebre, més de 80 receptes

ARTAL, Eva; CASTELLÓ, CASTELLÓ, M. Teresa, GINÉ, Cristina
Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2016
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: arròs, cuina

Arrossos de les terres de l'Ebre : 3r recorregut gastronòmic i cultural : [del 15 de març al 31 de maig de 2002]

Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: arròs, cuina