Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Mel del Perelló a «Els productes de la terra»

Grup d'Estudis Alimentaris (coord.)
Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia, Elaboració de la mel

Mel: mel del Perelló i mel d'Arnes a «Amb els cinc sentits: productes amb distintiu d'origen i qualitat agroalimentària de Tarragona»

Diputació de Tarragona
Tarragona: Desenvolupament Local: Diputació de Tarragona, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic

La varietat i quantitat de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre permeten establir un recorregut per les nostres comarques a través dels aliments que s'hi produeixen. En aquest llibre s'hi recullen tots aquells que han estat reconeguts amb denominacions d'origen i indicacions geogràfiques de qualitat.

Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia, Elaboració de la mel

El llibre de les abelles: de setis, lligallos i abellers

Ollé Albiol, Manuel
Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1996.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

Arnes. Un món de mel

Solé Borrull, Àngel
Arnes: Associació Cultural d'Arnes la Bresca, 2009.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Arnes / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració de la mel

Comarques de les Terres de l'Ebre. Mel del Perelló

CONTRERAS, Jesús, CÁCERES, Juanjo, ESPEITX, Elena
Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Perelló, el / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: mel, Elaboració de la mel