Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La dona pagesa de la guerra civil als anys 60

Castelló, M. T.
Sant Vicenç de Castellet: Farell, 2013
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Aquest llibre és el resultat de les entrevistes a una trentena de dones pageses de la Terres de l'Ebre, testimonis fins ara anònimes del treball al camp entre el període de la Guerra Civil i els gran canvis dels anys 60. "La vida humil i silenciosa de la dona pagesa" escriu M Teresa: Les tasques de la llar, les feines del camp, la vida familiar, l'oci, els costums i la moralitat, enmig de la... Llegeix més

Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Sega de l'arròs, Elaboració del vi, Cultiu de la vinya

El conreu de la vinya a «Bot. Notícia del meu poble»

Cortés, Antoni
Barcelona: El Llamp, 1985.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Bot / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració del vi

Batea: la vinya i el vi de la DO Terra Alta a «Gandesa. La catedral del vi», Bot. Els cellers i el vi de la DO Terra Alta a «Solcant les Terres de l'Ebre»

Curto, Albert et al.
Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Batea, Bot, Gandesa / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Elaboració del vi

Baix Ebre. Cuina tradicional. Pastissets de cabell d'àngel

Castell, Jeroni (et al.)
Sant Andreu de la Barca: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional