Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Festa i devoció a la Sénia

Almuni, V.; et al.
[La Sénia]: Junta de la Mare de Déu de Pallerols; Centre d'Estudis Seniencs; Parròquia de Sant Bartomeu
Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sénia, la / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional, Festes de l'àrròs

La pastisseria de les festes populars a Amposta

Bailac, Rosa
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Els pastissets, a «Benifallet entre dos segles»

Cots, Francesc
Tortosa: Centre de Lectura Terres de l'Ebre, 1995.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Benifallet / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Casquetes de confitura

Diversos autors
Corbera d'Ebre: Ajuntament de Corbera d'Ebre, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Corbera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Baix Ebre. Cuina tradicional. Pastissets de cabell d'àngel

Castell, Jeroni (et al.)
Sant Andreu de la Barca: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Casquetes, a «La cuina tradicional de Xerta»

Giménez, Josefa
Xerta: Associació de Mestresses de Casa, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

Pastissets, a «La cuina de Tortosa»

Òdena, Josep Àngel
Lleida: Ribera & Rius, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Clotxina

Ambrós, M. Lourdes, Pubill, Biel, Raduà, Josep M.
Ascó: autor editor, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ascó / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

Sardina de casco a la clotxa

Mestresses de Casa
Sant Carles de la Ràpita: l'Ajuntament, 1994.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Sant Carles de la Ràpita / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

Clotxa

Gironès, Josep
Valls: Cossetània, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TERRES DE L'EBRE / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Pàgines