Baix Ebre. Cuina tradicional. Xapadillo d'anguila

Títol: 
Baix Ebre. Cuina tradicional. Xapadillo d'anguila
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0270
Tipologia: 
Part component d'una monografia
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
Castell, Jeroni (et al.)
Peu d'impremta: 
Barcelona: Ciro, 2005.
Extensió: 
119 p.
Notes: 
Col·leccció Guies Gastronòmiques de Catalunya, 3
Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats: 
Número normalitzat: 
ISBN 8460966836
Part component d'una monografia: 
Títol part component: 
Baix Ebre. Cuina tradicional. Xapadillo d'anguila
Autor part component: 
Forcadell, Joan
Pàgines: 
p. 28-29
Títol monografia: 
La cuina comarca a comarca: Baix Ebre - Montsià