Mel: mel del Perelló i mel d'Arnes a «Amb els cinc sentits: productes amb distintiu d'origen i qualitat agroalimentària de Tarragona»

Títol: 
Mel: mel del Perelló i mel d'Arnes a «Amb els cinc sentits: productes amb distintiu d'origen i qualitat agroalimentària de Tarragona»
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0182
Tipologia: 
Part component d'una monografia
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
Diputació de Tarragona
Peu d'impremta: 
Tarragona: Desenvolupament Local: Diputació de Tarragona, 2008.
Extensió: 
110 p.
Explicació breu del contingut del document: 

La varietat i quantitat de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre permeten establir un recorregut per les nostres comarques a través dels aliments que s'hi produeixen. En aquest llibre s'hi recullen tots aquells que han estat reconeguts amb denominacions d'origen i indicacions geogràfiques de qualitat.

Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Activitats productives, processos i tècniques
Idioma/es emprats: 
Part component d'una monografia: 
Títol part component: 
Mel: mel de Perelló i mel d'Arnes
Pàgines: 
p. 56-57