Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tanca i d'aguila

Títol: 
Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tanca i d'aguila
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0273
Tipologia: 
Part component d'una monografia
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
Salvadó, Joan
Peu d'impremta: 
Amposta: Ajuntament d'Amposta, 1991.
Extensió: 
195 p.
Notes: 
Col·lecció Monografies Ampostines, 3
Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats: 
Part component d'una monografia: 
Títol part component: 
Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tanca i d'aguila
Autor part component: 
Salvadó, Joan
Pàgines: 
p. 102-106
Volum: 
Núm. 3
Títol monografia: 
De la falç a la recol·lectora: vida i cultiu tradicional al Delta de l'Ebre