Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila
Títol:
Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila
Codi:
IPCITE-BIBLIO-0420
Tipologia:
Part component d'una monografia
Format:
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics):
URL catàleg:
Autoria i responsabilitat:
SALVADÓ, Joan
Peu d'impremta:
Amposta : l'Ajuntament : Museu del Montsià, cop. 1991
Extensió:
p. 102-106
Descriptors temàtics:
Descriptors IPCITE:
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats:
Número normalitzat:
ISBN 8460601722
Relació amb altres fitxes:
Relació fitxes elements PCI:
Part component d'una monografia:
Títol part component:
Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila
Autor part component:
SALVADÓ, Joan
Pàgines:
p. 102-106
Títol monografia:
De la falç a la recol·lectora : vida i cultiu tradicional al Delta de l'Ebre