L’IPCITE crea un butlletí de notícies digital per difondre d’una manera més efectiva la seua activitat
2016-03-02 09:15:00

 

Un dels objectius principals de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l’Ebre (IPCITE) ha estat des del començament divulgar la seua activitat a un públic el més ampli possible. És una manera de donar a conèixer el divers patrimoni immaterial del territori i a l’hora conscienciar a la població de la necessitat de salvaguardar-lo.

Per donar un pas més en aquest sentit, l’equip de l’IPCITE ha creat un butlletí de notícies digital que tindrà una periodicitat bimensual. A través d’aquest butlletí s’informarà els subscriptors de les activitats que es vagin desenvolupant, així com de l’evolució del propi inventari que actualment ja compta amb diversos elements registrats a la pàgina web que són consultables per tothom que ho desitgi.

El primer butlletí es va enviar divendres passat i informa de l’acte públic que es va celebrar el passat 17 de desembre per presentar el projecte, de la prova pilot que s’està desenvolupant en una escola de la ZER Montsià, de la campanya d’Instagram que es va impulsar per Santa Cecília, així com de les principals trobades i reunions que s’han mantingut fins al moment.

Es tracta d’un butlletí d’inscripció gratuïta i qualsevol usuari pot donar-se d’alta a la pàgina d’inici de la web ipcite.cat.   

Responsive image