Mel: mel del Perelló i mel d'Arnes a «Amb els cinc sentits: productes amb distintiu d'origen i qualitat agroalimentària de Tarragona»
Codi

IPCITE-BIBLIO-0182

Tipologia

Part component d'una monografia

Format

En suport físic

Autoria i responsabilitat

Diputació de Tarragona

Títol

Mel: mel del Perelló i mel d'Arnes a «Amb els cinc sentits: productes amb distintiu d'origen i qualitat agroalimentària de Tarragona»

Peu d'impremta

Tarragona: Desenvolupament Local: Diputació de Tarragona, 2008.

Extensió

110 p.

Idioma/es emprats

Català

Explicació breu del contingut del document

La varietat i quantitat de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre permeten establir un recorregut per les nostres comarques a través dels aliments que s'hi produeixen. En aquest llibre s'hi recullen tots aquells que han estat reconeguts amb denominacions d'origen i indicacions geogràfiques de qualitat.

Descriptors IPCITE

Activitats productives, processos i tècniques

Descriptors temàtics

Gastronomia , Elaboració de la mel

Descriptors geogràfics

Arnes