"Arròs. Rossejat (d'arròs)", "Calder d'arròs" i "Fideus rossejats"
Codi

IPCITE-BIBLIO-0908

Tipologia

Part component d'una monografia

Format

En suport físic

Autoria i responsabilitat

FÀBREGA, Jaume

Títol

"Arròs. Rossejat (d'arròs)", "Calder d'arròs" i "Fideus rossejats"

Peu d'impremta

Barcelona : Edicions 92 : La Magrana, 1995-2001

Extensió

p. 122,129 i 194

Notes

Conté: vol. 1. Història, productes i tècniques -- vol. 2. Per cuinar i acompanyar -- vol. 3. El camp -- vol. 4. El mar ; El bosc -- vol. 5. La terra -- vol. 6. Ni carn ni peix ; Postres i dolços ; Begudes i licors -- vol. 7. El rebost ; Lèxic ; Bibliografia ; Índexs -- vol. 8. Vins i caves / Alfred Rexach -- vol. 9. La cuina catalana a través del temps

Idioma/es emprats

Català

Número normalitzat

ISBN 849213142X (o.c. : 2000)

Número normalitzat

ISBN 8474108071 (o.c. : cart.)

Número normalitzat

ISBN 8492131411

Descriptors IPCITE

Formes d'alimentació

Descriptors temàtics

cuina del peix

Descriptors geogràfics

CATALUNYA

Realització fitxa

Marina Orobitg

Validació

Validador/a

M. Carme Queralt